Over Ons

Wijnklimaatkastkopen.nl is onderdeel van de Vinologics groep, die zich sinds 2003 bezig houdt met de import en verkoop van wijn, aanverwante producten en het organiseren van wijnproeverijen. Ruim 12 jaar waarin wij met veel plezier onze passie voor wijn hebben gedeeld met een groeiende groep klanten en partners. Een periode waarin de populariteit en de algemene kennis van wijn onder de Nederlandse consument enorm is gegroeid. En steeds meer mensen begrijpen dat een zorgvuldig geselecteerde wijn ook na aanschaf de juiste behandeling verdient om in het glas volledig tot zijn recht te komen.

Een belangrijk aspect hiervan zijn de klimatologische omstandigheden waaronder wijn wordt bewaard, en de temperatuur waarop hij wordt geserveerd. Omdat nog maar weinig huizen beschikken over een geschikte kelder en reguliere koelkasten zich hier niet voor lenen overwegen steeds meer mensen de aanschaf van een speciale wijnklimaatkast om hun geliefde drank in te koelen voor consumptie en conservering.

Om in de groeiende vraag naar goede en betaalbare wijnklimaatkasten te voorzien zijn wij een samenwerking aangegaan met Dunavox, een Hongaars merk dat sinds 2006 een sterke positie heeft opgebouwd in de Europese markt. Wij verzorgen de import en verkoop van hun producten binnen Nederland en zijn verantwoordelijk voor de verspreiding in een groot aantal West- en Noord-Europese landen.

In Nederland bieden wij een breed assortiment wijnkoelkasten, wijnklimaatkasten en wijnbewaarkasten. Voor in de keuken, kelder of woonkamer, op evenementen en beurzen en in uw café of restaurant. Wij hebben een passend model voor iedere plek en ieder budget.

Bij het ontwerp van al onze producten wordt gestreefd naar optimale prijs-kwaliteit verhouding in een modern en representatief jasje. Uw wijncollectie mag tenslotte best gezien worden! Voor optimaal gebruiksplezier en een lange levensduur helpen wij u graag bij de keuze, installatie en het onderhoud van uw wijnklimaatkast.

A votre santé!

Sebastiaan Koppers
Wijnklimaatkastkopen.nl / Dunavox Nederland / Vinologics

Voor persoonlijk advies over onze producten of wijnkoeling in het algemeen kunt u ons bereiken op 035-5336578 of via de contact pagina. Voor een overzicht van alle activiteiten van de Vinologics groep klikt u hier.

Wij zijn actief op de volgende sociale netwerken: