DUNAVOX

Dunavox is sinds 2010 verkrijgbaar in Nederland. Dankzij de hoge mate van service en een uitgebreide productlijn wijnklimaatkasten maakt Dunavox snel naamsbekendheid. Met een Dunavox wijnklimaatkast bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een moderne uitstraling, waar rekening is gehouden met het gebruiksgemak. Dunavox is in de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler op de wijnkoelermarkt in europa. Dunavox wijnklimaatkasten zijn vooruitstrevend in ontwerp en zeer betrouwbaar in kwaliteit.

Dunavox biedt een ruim assortiment wijnklimaatkasten die geschikt zijn voor het creĆ«ren van de ideale omgeving voor iedere wijncollectie. 

Dunavox heeft zowel vrijstaande modellen als inbouw modellen. Met name de keuken inbouw wijnklimaatkasten zijn uniek in de markt, en zult u voor deze prijs/kwaliteit verhouding nergens anders vinden.

Een duidelijke visie, transparante organisatie en een krachtig verkoop- en servicenetwerk zijn het draagvlak om u een breed assortiment van een hoogwaardige merk te kunnen aanbieden.

Voor een overzicht van alle modellen van Dunavox klikt u hier